Ont om plats hemma? Trött på att skifta däcken själv?

Lämna dina hjul hos oss på vårat däckhotell så slipper ni det tunga jobbet med att byta och bära.

Moderna bilar blir allt krångligare att byta hjul på. Hjullås som krånglar, olika muttrar på sommar- & vinter-hjulen, navringar osv. Låt ett proffs se till att allt blir rätt!
Har man bytt hjulen hos någon som dragit för hårt är det ofta svårt att byta själv om man nu skulle råka ut för till exempel en punktering.
(vi drar aldrig hårdare än 120-140nm och dubbelkollar ofta med momentnyckel)

Merparten av dom nya bilarna har inte ens en domkraft och verktyg i bakluckan längre.

Vi skiftar dina hjul med ett leende medans du avnjuter en kopp kaffe i lugn och ro i våran kundmottagning. Om du bokat din tid innan är allt över på 15 min.

När vi tagit av hjulen tvättas dom i våran automatiska & miljövänliga hjultvätt ifrån salt, smuts och vägdamm och ställs undan tills nästa säsong.

Det är vanligt att man har sina hjul i förrådet, friggeboden eller garaget hemma men vad många inte vet är att försäkringsbolagen ofta inte betalar ut någon ersättning vid ett eventuellt inbrott där. Hos oss är alla hjul som ligger på vårat däckhotell försäkrade. Dessutom har vi larm och kameraövervakning.

Vi kontrollerar däckens/fälgarnas skick, mönsterdjup och eventuella skador och kontakter er för åtgärdar i god tid innan det är dags att skifta. Allt för att det ska gå så smidigt som möjligt för er.

 

Bandhagens Däck AB Skebokvarnsvägen 159 124 52 Bandhagen, Sverige +46 8 99 19 19